Inscriptionari oglinzi auto

Realizam inscriptionare, gravare, sablare, marcare, antifurt oglinzi auto, ieftin si rapid.

Inscriptionarea oglinzilor se face cu orice caracter sau orice marime dorita de dumneavoastra, in afara sabloanelor noastre.

Inscriptionarea oglinzilor se realizeaza indiferent de marca (BMW, MERCEDES, AUDI, VOLKSWAGEN, SKODA, SEAT, OPEL, FORD, RENAULT etc).

Inscriptionarea oglinzilor este o operatiune rapida, se realizeaza fara demontarea oglinzilor de pe masina si este permanenta, ea fiind cea mai eficienta metoda de prevenire a furtului oglinzilor.

Inscriptionarea oglinzilor se realizeaza cu o programare telefonica prealabila la telefon 0724.928.585, zilnic, intre orele 09-18.

Operatiunea de inscriptionare a oglinzilor se poate realiza la punctul nostru de lucru sau la domiciliul dvs.

Polish faruri auto

Farurile sunt supuse inevitabil influentei factorilor mediului extern, devenind in timp mate si zgariate scazand astfel eficacitatea luminii farurilor si capatand un aspect neplacut. Procesul de reconditionare faruri permite restaurarea suprafetelor exterioare si a proprietatilor optice, revenind astfel la starea lor initiala.

Din punct de vedere financiar, procesul de polish faruri reprezinta o mica parte din pretul de achizitie a unui set de faruri originale. Alegeti solutia de reconditionare faruri originale decat inlocuirea cu unele aftermarket sau no name.

Polisharea farurilor se realizeaza cu o programare telefonica prealabila la telefon 0724.928.585, zilnic, intre orele 09-18.